Wij werken in het hart van gebiedsontwikkeling aan thema’s zoals kringlooplandbouw, landschap en biodiversiteit, regionale economie en leefbaarheid. Deze thema’s zijn volop in ontwikkeling en zorgen voor grote veranderingen in onze leefomgeving. Bij Marb Consultancy werken we aan projecten die deze transities realiseren. Als onafhankelijke experts adviseren en helpen we bij de opbouw van samenwerkingsnetwerken, het opzetten van veranderprogramma’s en de concrete uitvoering. We doen dat meestal in opdracht van de overheid, maar werken ook voor maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:
ADVISEUR GEBIEDSONTWIKKELING   (24-40 uur)
een energieke werker, die graag bijdraagt aan de wereld van morgen.

Wij bieden:

We zijn een adviesbureau in het buitengebied van Markelo met een breed netwerk. Door het werken op projectbasis heb je veel afwisseling en is er ruimte voor je eigen ideeën en inbreng. Je hebt bij ons daarom volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er is een informele en open bedrijfscultuur waarbij input van je collega’s, onderling vertrouwen en de sociale momenten belangrijk zijn.

Wij vragen:

  • opleiding HBO/WO niveau, bestuurskunde, sociale geografie of vergelijkbaar
  • minimaal 3-5 jaar ervaring in regionale gebiedsontwikkeling
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • verbinder
  • ervaring met programmamanagement en projectmatig werken
  • organisatorisch sterk, leiding kunnen geven binnen projecten
  • strategisch en financieel inzicht
  • secuur en zelfstandig

Werkzaamheden:

Als adviseur werk je samen met collega’s aan interessante en complexe projecten en programma’s voor gebiedsontwikkeling. Je verbindt en motiveert partijen om samen te werken en projecten uit te voeren. Daarnaast werk je de strategie uit én vertaal je dit naar de uitvoering. Je zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en houdt het overzicht. Ook werk je zelf mee in de uitvoering door bijvoorbeeld het begeleiden van lokale (bewoners)initiatieven. Zo blijf je verbonden met de basis en zie je direct resultaat van je inzet.

Heb je interesse in bovengenoemde functie, mail dan jouw motivatie met CV uiterlijk 5 maart 2021 naar: info@marb.nl

Voor meer informatie kunt je ook kijken op www.marbconsultancy.nl of contact opnemen met Martin Verbeek, telefoonnummer: 06-20105596