Adviseur gebiedsontwikkeling (24-40 uur)

Een energieke werker die graag bijdraagt aan de wereld van morgen

Wat ga je doen?

Als adviseur werk je samen met collega’s aan interessante en complexe projecten en programma’s voor gebiedsontwikkeling. Je verbindt en motiveert partijen om samen te werken en projecten uit te voeren. Daarnaast werk je de strategie uit én vertaal je dit naar de uitvoering. Je zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt en houdt het overzicht. Ook werk je zelf mee in de uitvoering door bijvoorbeeld het begeleiden van lokale (bewoners)initiatieven. Zo blijf je verbonden met de basis en zie je direct resultaat van je inzet.

Het team

We zijn een adviesbureau in het buitengebied van Markelo met een breed netwerk. Door het werken op projectbasis heb je veel afwisseling en is er ruimte voor je eigen ideeën en inbreng. Daardoor heb je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen Er is een informele en open bedrijfscultuur waarbij input van je collega’s, onderling vertrouwen en de sociale momenten belangrijk zijn.

Wie jij bent

  • opleiding HBO/WO niveau, bestuurskunde, sociale geografie of vergelijkbaar
  • minimaal 3-5 jaar ervaring in regionale gebiedsontwikkeling
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • verbinder
  • ervaring met programmamanagement en projectmatig werken
  • organisatorisch sterk, leiding kunnen geven binnen projecten
  • strategisch en financieel inzicht
  • secuur en zelfstandig

Solliciteren

Wij werken in het hart van gebiedsontwikkeling aan thema’s zoals kringlooplandbouw, landschap en biodiversiteit, regionale economie en leefbaarheid. Deze thema’s zijn volop in ontwikkeling en zorgen voor grote veranderingen in onze leefomgeving. Bij Marb Consultancy werken we aan projecten die deze transities realiseren. Als onafhankelijke experts adviseren en helpen we bij de opbouw van samenwerkingsnetwerken, het opzetten van veranderprogramma’s en de concrete uitvoering. We doen dat meestal in opdracht van de overheid, maar werken ook voor maatschappelijke organisaties en bedrijven.

Heb je interesse in bovengenoemde functie, mail dan jouw motivatie met CV uiterlijk 5 maart 2021 naar info@marb.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Verbeek via 06 – 201 055 96.