Wat we doen

Samen werken aan een sterk buitengebied

We helpen onze klanten met projecten door het projectmanagement uit handen te nemen. Afhankelijk van het project kan dit op verschillende vlakken; van visie tot uitvoering.

Nieuwe invullingen van (openbare) ruimte en leefomgeving vragen om balans tussen werken, wonen, ontspannen en milieu. Nog nooit zijn deze gebieden zo in beweging geweest als nu. Nieuwe ontwikkelingen en trends vragen om andere manieren van samenwerken, denken en aanpakken. Samen met onze klanten werken we aan projecten die invloed hebben op de (openbare) leefomgeving. Dit kan lokaal zijn op één locatie of juist een grotere regio. Binnen de gebiedsontwikkeling houdt Marb Consultancy zich bezig met de thema’s water, mobiliteit, groen, recreatie, leefbaarheid, werken en wonen.

Meer weten of verder kennismaken?

Projectmanagement

Wij zorgen dat jouw project loopt zoals het moet lopen. We coördineren en monitoren de voortgang en zorgen dat jij de tijd hebt voor de inhoud.

Visie en strategie

Alles begint bij een mooi idee. Maar hoe verder? Wij werken graag met je samen aan een inspirerende visie en een realistische strategie zodat jouw idee niet alleen een idee blijft en verder ontwikkeld wordt.

Financiering

Een subsidiebureau zijn we niet, maar we denken graag mee over de mogelijke financiering van jouw project en we kunnen mogelijke subsidie voor je aanvragen.

Communicatie

Communicatiespecialist voor jouw project of onderneming? Wij zijn gespecialiseerd in proces- en marketingcommunicatie en kunnen dit als onderdeel van het gehele project of als aparte opdracht voor je uitvoeren.

Participatieprojecten

De directe omgeving en betrokken bedrijven zijn een belangrijke factor bij het ontwikkelen van locaties en gebieden. Wij begeleiden participatieprocessen en zorgen voor een goede afstemming tussen alle betrokken partijen.

Ruimtelijke plannen

Je wilt buiten iets nieuws ontwikkelen; een woning, uitbreiding van je bedrijf, infrastructuur. Daarvoor is toestemming nodig van de gemeente of provincie. Wij helpen je de onderzoeken uit te voeren en de procedures te doorlopen.

Een greep uit onze projecten